Най-добрата работа в света

Тишо е кандидатствал за най-добрата работа в света. Работата се състои в това да обиколи 25 туристически дестинации в рамките на шест месеца и да пише за тях. От приятелите ми не се сещам за по-добър избор за тази позиция. Имам доста приятели, които скитат и много ги бива в това. За съжаление не успяват да разкажат за преживяванията така, както Тишо би го сторил. Имам също така приятели, които без съмнение притежават дар слово и вероятно биха се справили с описанията дори по-добре от Тишо. За съжаление те от своя страна не си падат по скитанията, а предпочитат домашния уют. Тишо е уникално съчетание от двете, ето защо агитирайки за него не го правя само защото ми е приятел, а защото искрено вярвам в това, че е правилният кандидат.

За съжаление след некоректно отношение от страна на организаторите Тишо си е оттеглил кандидатурата. За подробности вижте тук.

И накрая за да не излезе, че го хваля без причина почерпете се с един прекрасен пътепис: По пътя към Сантяго.

Успех Тишо и нека силата да бъде с теб 🙂

This entry was posted in Разни. Bookmark the permalink.

1 Response to Най-добрата работа в света

  1. Pingback: За околосветското, конкурса, приятелството, блогърите, машината за СПАМ и други интересни неща… « Писателският блог на Тишо

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *