Голямото приключение на малкото таласъмче

В тази единствена по рода си детска книга играта и приказката си подават лапички и отиват заедно на едно голямо приключение!

Ако навремето сте чели книги-игри и имате деца, запазили сте детето в себе си или още по-добре имате деца и сте запазили детето в себе си, тогава “Голямото приключение на малкото таласъмче” е точната книжка за вас. На корицата грее надписът “приказка-игра”, а Таласъмчо усмихнато ни подканя да поиграем заедно. Приключението започва от дупката в земята, където живее Таласъмчо, но накъде ще ни отведе зависи само от решенията, които се вземат в края на всяка глава.

Художественото оформление на книгата ми допадна, тъй като става дума за луксозно издание с цветни илюстрации на всяка страница. А твърдите корици гарантират запазването на външния вид на книгата дори и след сто четения. Защото възможните приключения, през които можете да преминете са близо сто. Всеки един път, по който минава Таласъмчо носи различно послание и ненатрапваща се поука. Хубавото е, че детето ще се забавлява и ще открие нещо в книгата, докато родителите (или бабите и дядовците) биха могли да открият и нещо за себе си.

Ако пък сте от хората, които предпочитат първо да видят какво купуват, няма нищо по-лесно. Книжката е достъпна като PDF файл напълно безплатно. Надявам се да прекарате много приятни мигове с Таласъмчо, а децата от малки да разберат, че решенията, които вземат и изборите, които правят могат да променят много неща.

This entry was posted in Разни. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *